Digital Marketing - DIDIOM Antwerpen

Heeft u nood aan digital marketing ondersteuning in Antwerpen? Dan kan u rekenen op DIDIOM.

DIDIOM is hét expertisecentrum voor in-house digital marketing. We staan Antwerpse bedrijven bij die tijdelijk onderbemand zijn, een piek ondervinden in werkzaamheden of een tekort hebben aan expertise. Op deze manier bieden we support wanneer het u uitkomt, zijn we snel inzetbaar en beschikken we over een grondige digital marketing kennis uit verschillende werkvelden.

We bieden de flexibiliteit van een digital marketing freelancer, maar met de standvastigheid van een volwaardig digital marketing team. Hierdoor garanderen we kwaliteit van onze diensten. Daarnaast verzorgen wij continue training, zodat onze medewerkers steeds up-to-date zijn van de laatste trends in digital marketing.

We bieden bedrijven een oplossing voor hun dagelijkse online marketing activiteiten en geven mee vorm aan impactvolle digitale projecten  bij u op kantoor. Op die manier staan we dicht bij de klant en voelen onze consultants zich als een vis in het water.

Onze focus ligt op digitale marketing projecten van A tot Z. We houden van uitdagingen en staan te springen om de digitale marketing in uw organisatie te optimaliseren of op te starten. Ook als u meer nood hebt aan ondersteuning van dagelijkse online marketing taken, zijn wij uw geschikte partner.

In house support

We staan graag dicht bij onze klanten, daarom werken onze consultants exclusief bij jullie op kantoor. Op deze manier begrijpen we de problematiek nog beter en kunnen we snel en efficiënt schakelen. Met onze trainingscentra in Antwerpen zijn we steeds dichtbij.

Team

Een gedreven, enthousiast team van specialisten, elk met een duidelijk DIDIOM iD. Al onze consultants zijn experten in hun vakgebied & worden door DIDIOM permanent gecoacht & getraind om u nog beter te ondersteunen in uw digitale projecten. 

 

Onze diensten

Wij zijn uw partner voor wie nood heeft aan in-house digital marketing support.

Online marketing

Online marketing is een erg belangrijk onderdeel van digital marketing. We spreken van online marketing of internet marketing wanneer er reclame op het internet wordt gemaakt. Het aanbod is groot en gevarieerd. Vertel ons uw doel en wij creëren uw ideale marketingmix.

Social media

Social media is alombekend, maar hoe kun je deze kanalen het best inzetten? Onze social media experts kennen alle in-and-outs van Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest … Welk kanaal past het best bij uw boodschap en hoe vergroten we uw bereik als we social media ads inzetten?

Content marketing

Inspirerende en interessante websiteteksten, content om te posten op sociale media, nieuwsbrieven die geopend én gelezen worden, advertenties waar je echt wilt op klikken. Onze copywriters voorzien uw van een boodschap waar hoe dan ook relevante leads uitvloeien. 

Contacteer DIDIOM Antwerpen

DIDIOM
Bredastraat 85
2060 Antwerpen

Andere DIDIOM kantoren:

Een vraag voor uw project of vrijblijvend advies?

Benieuwd naar de meerwaarde van DIDIOM-experten? Kom meer te weten over uw digitale marketing. Neem vrijblijvend contact op en ontvang advies voor uw online marketing.

Contacteer ons