Over DIDIOM

DIDIOM is een jonge start-up, met de ambitie om een sterk team van gedreven digitale experten uit te bouwen, om een succes te maken van al uw online marketing projecten. Onze on-site ondersteuning van uw digitale projecten zorgt voor meer efficiency en accountability. De DIDIOM consultants werken allen in vast dienstverband en worden permanent bijgeschoold om u te kunnen bijstaan met een ‘state of the art’ dienstverlening.

Jef

Jef is een gedreven senior digital marketing professional. Hij deed ervaring op bij enkele top-bedrijven zoals bol.com en Lidl, waar hij de kneepjes van het online vak heeft geleerd. Alle online marketing vakgebieden heeft hij doorzwommen: search engine marketing op enorme schaal, SEO voor Lidl, e-mail- en app-marketing, programmatic mediabuying, Google Analytics 360,… 

Op die manier is hij de geknipte man om DIDIOM in goede banen te leiden en klanten waar mogelijk bij te staan.

Paul

Paul is een ondernemer pur sang, met bakken ervaring in het opstarten en leiden van bedrijven. Hij houdt het overzicht bij DIDIOM.

Zijn uitgebreide ervaring met projectsourcing helpt DIDIOM onder meer om de juiste, uitdagende opdrachten te vinden bij klanten in heel België.

Elise

Elise heeft rijke ervaring in online marketing. Ze heeft ruime ervaring met social advertising, e-mail marketing en is een sterke analytisch profiel.

Daarnaast houdt ze ervan om in functie te denken van de klanten en te zorgen voor ondersteuning op maat.

Elise heeft eveneens een vlotte pen, waardoor ze vlekkeloos content creëert en jouw verhaal verder vorm kan geven.

Hanne

Hanne is een digital marketeer met een passie voor taal, social media en muziek. Als master in de taalkunde heeft ze een sterke affiniteit met talen en schrijven.

Daarnaast vergaarde ze met een avondopleiding social media consultant meer kennis over social media management en digital marketing.

Daardoor kan ze feilloos Hygiene, Hub & Hero content bedenken en helpen met het uitwerken van een effectieve social media strategie.

Evelyn

Evelyn is een ambitieuze digital marketing consultant. Ze heeft ervaring in het opmaken van campagnes en het creatief uitdenken van contentkalenders.


Door haar empathisch denkvermogen kan ze zich inleven in de visie van de klant en zo de focus leggen op de te behalen online doelen.


Ze is gepassioneerd door het optimaliseren van websites op basis van de ideale customer journey, user experience en SEO. Dit volgt ze op door gestructureerde analyses uit te voeren.

Lies

Lies is gepassioneerd door marketing en heeft een sterke affiniteit met performance marketing.

Ze heeft ervaring met digital marketing voor grote merken en hands-on ervaring met Search Ads, Facebook Business Manager, Twitter Business Manager, Pinterest Business Manager. De ideale counterpart voor jouw performance marketing vraagstukken.

Lies is steeds blij om met nieuwe mensen samen te werken en staat altijd klaar om een geweldige uitdaging aan te gaan.

Amor

Amor heeft een sterke affiniteit met online marketing en media buying. 

Hij deed voorheen digital marketing voor Alpro en heeft hands-on ervaring met zoekadvertenties, social media management (Facebook, LinkedIn, …) en online advertising.

Pauline

We zijn steeds op zoek naar gedreven digital marketing experts, die ons groeiende team willen versterken. Ben jij de persoon met het DIDIOM iD & word jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze vacature als digital marketing consultant.

Eva

Eva is een creatieve online marketing consultant. Ze wilt zich verder ontwikkelen waar haar roots liggen, namelijk in grafische en digitale media, waarin zij ook haar hogere studies heeft gedaan. Eva houdt ervan om creatief te brainstormen en hands-on ideeën uit te werken.

Jouw naam hier?

We zijn steeds op zoek naar gedreven digital marketing experts, die ons groeiende team willen versterken. Ben jij de persoon met het DIDIOM iD & word jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze vacature als digital marketing consultant.