Over DIDIOM

DIDIOM is een jonge start-up, met de ambitie om een sterk team van gedreven digitale experten uit te bouwen, om een succes te maken van al uw online marketing projecten. Onze on-site ondersteuning van uw digitale projecten zorgt voor meer efficiency en accountability. De DIDIOM consultants werken allen in vast dienstverband en worden permanent bijgeschoold om u te kunnen bijstaan met een ‘state of the art’ dienstverlening.

Jef

Jef is een gedreven senior digital marketing professional. Hij deed ervaring op bij enkele top-bedrijven zoals bol.com en Lidl, waar hij de kneepjes van het online vak heeft geleerd. Alle online marketing vakgebieden heeft hij doorzwommen: search engine marketing op enorme schaal, SEO voor Lidl, e-mail- en app-marketing, programmatic mediabuying, Google Analytics 360,… 

Op die manier is hij de geknipte man om DIDIOM in goede banen te leiden en klanten waar mogelijk bij te staan.

Paul

Paul is een ondernemer pur sang, met bakken ervaring in het opstarten en leiden van bedrijven. Hij houdt het overzicht bij DIDIOM.

Zijn uitgebreide ervaring met projectsourcing helpt DIDIOM onder meer om de juiste, uitdagende opdrachten te vinden bij klanten in heel België.

Elise

Elise heeft rijke ervaring in online marketing. Ze heeft ruime ervaring met social advertising, e-mail marketing en is een sterke analytisch profiel.

Daarnaast houdt ze ervan om in functie te denken van de klanten en te zorgen voor ondersteuning op maat.

Elise heeft eveneens een vlotte pen, waardoor ze vlekkeloos content creëert en jouw verhaal verder vorm kan geven.

Janiek

Janiek is een gestructureerde, pragmatische digital marketeer en project-manager. Ze is een echte performance marketeer met focus op aantoonbaar resultaat waarbij steeds gestart wordt vanuit doelgroep & doelstelling. Haar hart ligt bij website optimalisatie, Analytics & dashboarding, SEO, SEA.

Daarnaast heeft ze sterke affiniteit met e-mail marketing & CRM optimalisatie.

Evelyn

Evelyn is een ambitieuze digital marketing consultant. Ze heeft ervaring in het opmaken van campagnes en het creatief uitdenken van contentkalenders.


Door haar empathisch denkvermogen kan ze zich inleven in de visie van de klant en zo de focus leggen op de te behalen online doelen.


Ze is gepassioneerd door het optimaliseren van websites op basis van de ideale customer journey, user experience en SEO. Dit volgt ze op door gestructureerde analyses uit te voeren.

Lies

Lies is gepassioneerd door marketing en heeft een sterke affiniteit met performance marketing.

Ze heeft ervaring met digital marketing voor grote merken en hands-on ervaring met Search Ads, Facebook Business Manager, Twitter Business Manager, Pinterest Business Manager. De ideale counterpart voor jouw performance marketing vraagstukken.

Lies is steeds blij om met nieuwe mensen samen te werken en staat altijd klaar om een geweldige uitdaging aan te gaan.

Glenn

Glenn heeft een passie voor digital marketing én duiken. Hij is gestart als grafisch vormgever en heeft zich nadien verder ontwikkeld in de wereld van online marketing en advertising. 

Intussen heeft hij heel wat jaren ervaring op de teller als digital marketeer. Hij bracht enkele mooie projecten tot een goed einde in de B2B sfeer. Daar stond hij mee aan de wieg van de uitbouw van online leadgeneration strategieën en het uitrollen van een duidelijke online marketing strategie. Hij werkt op een erg projectmatige en gestructureerde manier en is daarom de ideale kandidaat voor uw digital marketing projecten.

Jouw naam hier?

We zijn steeds op zoek naar gedreven digital marketing experts, die ons groeiende team willen versterken. Ben jij de persoon met het DIDIOM iD & word jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze vacature als digital marketing consultant.