Over DIDIOM

DIDIOM is een jonge start-up, met de ambitie om een sterk team van gedreven digitale experten uit te bouwen, om een succes te maken van al uw online marketing projecten. Onze on-site ondersteuning van uw digitale projecten zorgt voor meer efficiency en accountability. De DIDIOM consultants werken allen in vast dienstverband en worden permanent bijgeschoold om u te kunnen bijstaan met een ‘state of the art’ dienstverlening.

Jef

Jef is een gedreven senior digital marketing professional. Hij deed ervaring op bij enkele top-bedrijven zoals bol.com en Lidl, waar hij de kneepjes van het online vak heeft geleerd. Alle online marketing vakgebieden heeft hij doorzwommen: search engine marketing op enorme schaal, SEO voor Lidl, e-mail- en app-marketing, programmatic mediabuying, Google Analytics 360,… 

Op die manier is hij de geknipte man om DIDIOM in goede banen te leiden en klanten waar mogelijk bij te staan.

Paul

Paul is een ondernemer pur sang, met bakken ervaring in het opstarten en leiden van bedrijven. Hij houdt het overzicht bij DIDIOM.

Zijn uitgebreide ervaring met projectsourcing helpt DIDIOM onder meer om de juiste, uitdagende opdrachten te vinden bij klanten in heel België.

Ben

Ben is een senior performance marketeer met ervaring bij verschillende digital agencies en digital transformation bureaus. 

Hij helpt de DIDIOM consultants verder op weg bij hun projecten, staat mee in voor opleiding en klantencontact. 

Want to reach out?: ben@didiom.be

Hanne

Hanne is een digital marketeer met een passie voor taal, social media en muziek. Als master in de taalkunde heeft ze een sterke affiniteit met talen en schrijven.

Daarnaast vergaarde ze met een avondopleiding social media consultant meer kennis over social media management en digital marketing.

Daardoor kan ze feilloos Hygiene, Hub & Hero content bedenken en helpen met het uitwerken van een effectieve social media strategie.

Lies

Lies is gepassioneerd door marketing en heeft een sterke affiniteit met performance marketing.

Ze heeft ervaring met digital marketing voor grote merken en hands-on ervaring met Search Ads, Facebook Business Manager, Twitter Business Manager, Pinterest Business Manager. De ideale counterpart voor jouw performance marketing vraagstukken.

Lies is steeds blij om met nieuwe mensen samen te werken en staat altijd klaar om een geweldige uitdaging aan te gaan.

Yoko

Yoko is een digital content marketeer, met onderscheiding afgestudeerd als marketing & communications expert. 

Na een stage als marketeer bij een creatief marketingbureau werkt ze bij DIDIOM op verschillende projecten als digital marketing coördinator.

Amor

Amor heeft een sterke affiniteit met online marketing en media buying. 

Hij deed voorheen digital marketing voor Alpro en heeft hands-on ervaring met zoekadvertenties, social media management (Facebook, LinkedIn, …) en online advertising.

Pauline

Pauline is een enthousiaste digital marketeer. Ze heeft haar studies als postgraduate afgerond in digital marketing communication. Nadien heeft ze een eerste ervaring opgedaan als digital marketing intern bij Nestor en zette ze haar eerste stappen als social media specialist in bijberoep. 

Intussen heeft ze bij DIDIOM verschillende klanten waar zij de spilfiguur is om de digital marketing roadmap af te werken en mee de digitale strategie uit te werken.

Pauline is een fervente Padeller en houdt van een gezellige avond met vrienden.

Eva

Eva is een creatieve online marketing consultant. Ze wilt zich verder ontwikkelen waar haar roots liggen, namelijk in grafische en digitale media, waarin zij ook haar hogere studies heeft gedaan. Eva houdt ervan om creatief te brainstormen en hands-on ideeën uit te werken.

Jens

Jens is een rustige, getalenteerde online marketeer. heeft studies achter de rug in digital media management waar hij voor het eerst in aanraking is gekomen met de wereld van digitale media en digital marketing. 

Jens startte zijn carrière als growth hacking specialist bij een digital marketing bureau en verbreedt nu bij DIDIOM zijn horizon als digital marketing consultant. 

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met basketbal, tijd doorbrengen met vrienden en hij waant zich graag in de digitale wereld (Twitch, Youtube, Netflix)

Silke

Silke verzorgt onze HR en Payroll en bracht meer dan 9 jaar ervaring mee in dit domein.

Zij doet dit met veel enthousiasme en zorgt ervoor dat onze mensen kunnen rekenen op een correcte verloning.

Je kan bij haar terecht voor vragen rond aanwervingen binnen DIDIOM.

In haar vrije tijd is ze voornamelijk mama en brengt ze veel tijd door met haar gezin. Graag gaat ze op restaurant, doet ze citytripjes en kan je haar terugvinden op de top van de Mont Ventoux met de fiets of met een goed glas wijn.

Delphine