Over DIDIOM

DIDIOM is een jonge start-up, met de ambitie om een sterk team van gedreven digitale experten uit te bouwen, om een succes te maken van al uw online marketing projecten. Onze on-site ondersteuning van uw digitale projecten zorgt voor meer efficiency en accountability. De DIDIOM consultants werken allen in vast dienstverband en worden permanent bijgeschoold om u te kunnen bijstaan met een ‘state of the art’ dienstverlening.

Jef

Jef is een gedreven senior digital marketing professional. Hij deed ervaring op bij enkele top-bedrijven zoals bol.com en Lidl, waar hij de kneepjes van het online vak heeft geleerd. Alle online marketing vakgebieden heeft hij doorzwommen: search engine marketing op enorme schaal, SEO voor Lidl, e-mail- en app-marketing, programmatic mediabuying, Google Analytics 360,… 

Op die manier is hij de geknipte man om DIDIOM in goede banen te leiden en klanten waar mogelijk bij te staan.

Paul

Paul is een ondernemer pur sang, met bakken ervaring in het opstarten en leiden van bedrijven. Hij houdt het overzicht bij DIDIOM.

Zijn uitgebreide ervaring met projectsourcing helpt DIDIOM onder meer om de juiste, uitdagende opdrachten te vinden bij klanten in heel België.

Ben

Ben is een senior performance marketeer met ervaring bij verschillende digital agencies en digital transformation bureaus. 

Hij helpt de DIDIOM consultants verder op weg bij hun projecten, staat mee in voor opleiding en klantencontact. 

Hanne

Hanne is een digital marketeer met een passie voor taal, social media en muziek. Als master in de taalkunde heeft ze een sterke affiniteit met talen en schrijven.

Daarnaast vergaarde ze met een avondopleiding social media consultant meer kennis over social media management en digital marketing.

Daardoor kan ze feilloos Hygiene, Hub & Hero content bedenken en helpen met het uitwerken van een effectieve social media strategie.

Eva

Eva is een creatieve online marketing consultant. Ze wilt zich verder ontwikkelen waar haar roots liggen, namelijk in grafische en digitale media, waarin zij ook haar hogere studies heeft gedaan. Eva houdt ervan om creatief te brainstormen en hands-on ideeën uit te werken.

Carol

Carol is een data driven performance marketeer. Ze heeft al enkele jaren ervaring in de digital marketing en helpt graag stakeholders bij het opzetten en onderhouden van hun online campagnes. De resultaten vertaalt ze naar relevante inzichten.

Met haar empathisch profiel werkt ze naar de wensen van de klant door te innoveren, te vernieuwen en verandering te brengen waar het nodig is.

Als ze een plaatsje vrij heeft in haar drukke agenda gaat ze het liefst op culinaire ontdekking met vrienden of familie.

Amor

Amor heeft een sterke affiniteit met online marketing en media buying. 

Hij deed voorheen digital marketing voor Alpro en heeft hands-on ervaring met zoekadvertenties, social media management (Facebook, LinkedIn, …) en online advertising.

Jens

Jens is een rustige, getalenteerde online marketeer. heeft studies achter de rug in digital media management waar hij voor het eerst in aanraking is gekomen met de wereld van digitale media en digital marketing. 

Jens startte zijn carrière als growth hacking specialist bij een digital marketing bureau en verbreedt nu bij DIDIOM zijn horizon als digital marketing consultant. 

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met basketbal, tijd doorbrengen met vrienden en hij waant zich graag in de digitale wereld (Twitch, Youtube, Netflix)

Pauline

Pauline is een enthousiaste digital marketeer. Ze heeft haar studies als postgraduate afgerond in digital marketing communication. Nadien heeft ze een eerste ervaring opgedaan als digital marketing intern bij Nestor en zette ze haar eerste stappen als social media specialist in bijberoep. 

Intussen heeft ze bij DIDIOM verschillende klanten waar zij de spilfiguur is om de digital marketing roadmap af te werken en mee de digitale strategie uit te werken.

Pauline is een fervente Padeller en houdt van een gezellige avond met vrienden.

Silke

Silke verzorgt onze HR en Payroll en bracht meer dan 9 jaar ervaring mee in dit domein.

Zij doet dit met veel enthousiasme en zorgt ervoor dat onze mensen kunnen rekenen op een correcte verloning.

Je kan bij haar terecht voor vragen rond aanwervingen binnen DIDIOM.

In haar vrije tijd is ze voornamelijk mama en brengt ze veel tijd door met haar gezin. Graag gaat ze op restaurant, doet ze citytripjes en kan je haar terugvinden op de top van de Mont Ventoux met de fiets of met een goed glas wijn.

Feebe

Feebe is een ambitieuze Digital Marketeer. Ze hanteert een proactieve aanpak en deinst niet terug voor grote uitdagingen. De mix tussen creatief oplossingsgericht werk en analytisch denkwerk trokken haar interesse naar het gebied van Digital Marketing.
 
Ze blijft graag up-to date over de laatste nieuwe bewegingen in het Marketing landschap. Zo probeert ze steeds de beste aanpak op maat van iedere klant te kunnen afstemmen. 
 
Als Feebe niet bezig is met Digitale Marketing kan je haar vinden op een leuk terrasje met vriendinnen. Daarnaast engageert ze zich ook nog als (groeps)leidster bij de Scouts van Meldert.

Delphine

Delphine Vanhoonacker is een West-Vlaamse 26-er met een passie voor het hele marketing gebeuren!  

Tijdens haar studies TEW had ze al snel een voorkeur voor marketing ontdekt, die ze dan ook gevoed heeft met 2 masters in het vak.

In haar vrije tijd verdiep ze zich graag in de design wereld, om zo ideeën ook visueel te kunnen uitwerken. Ze sport graag en houdt natuurlijk ook van een leuke uitstapjes met vrienden, waar dan ook!

Haar doel is om een echte all-rounder te worden in de (digitale) marketing wereld en zichzelf een gespecialiseerde DIDIOM’er te noemen!

Lotte

Lotte is een enthousiaste en tweetalige digital marketing consultant. Met haar achtergrond in Public Relations, heeft zij een creatief kopje vol met nieuwe ideeën, en kan dit gemakkelijk integreren in haar projecten. 
Ze besloot haar carrière een nieuwe wending te geven door zich te verdiepen in de digitale marketing. Ze is een echte DIDIOM’er!
 
Sportief en dierenliefhebbend, combineert ze beiden met cani-cross, cani-paddle of andere uitstapjes met haar drie viervoeters. Als je haar niet in een bos vindt, op een ravel of bij haar familie, dan vind je haar wel op een voetbalveld!

Sofie

Buse

Buse is een communicatiespecialist met een grote liefde voor social media management en content creatie. Met een diploma communicatie op zak was haar honger naar uitdaging niet gestild en zo kwam ze terecht in de wereld van digitale marketing.

Vandaag ondersteunt ze verschillende klanten op verschillende vlakken van online marketing.

Gregory

Gregory is een Gentenaar met een passie voor marketing.

Na zijn studies marketing en communicatiewetenschapen heeft hij ervaring opgedaan in de softwaresector. Het liefst is hij bezig met social media marketing en Google Ads, afgewisseld met een leuke brainstorm.

Gregory wil zijn marketingkennis graag verder versterken en verbreden bij Didiom.

Verder is hij gepassioneerd moto -en autoliefhebber die maar al te graag gaat touren met zijn moto. Voor een terrasje te doen is hij ook snel te vinden.

Word jij onze collega?

Ben je op zoek naar afwisseling en uitdaging in digitale marketing? Dan is DIDIOM een bedrijf voor jou.

Bij DIDIOM zijn we steeds op zoek naar vers talent om ons team van digital marketing experten te versterken. We zoeken jonge, open, gedreven mensen met een passie voor digitaal en een drive om jezelf en je projecten tot het volgende niveau te brengen.

Interesse? Neem een kijkje bij onze beschikbare vacatures.