Voordelen projectsourcing

Projectsourcing is een flexibele HR oplossing. Het geeft u als bedrijf de mogelijkheid om projecten door externe specialisten te laten uitvoeren. De digital marketing consultants van DIDIOM werken het liefst op projecten bij de klant op kantoor, dit kunnen tijdelijke projecten zijn of eerder structureel, gedurende enkele dagen per week. Onze consultants werken allen in vast dienstverband, worden permanent bijgeschoold en zijn specialisten in hun vakgebied. Projectsourcing biedt heel wat voordelen voor bedrijven uit tal van sectoren. 

Flexibiliteit

U kan onze digital marketing consultants inzetten wanneer u ze nodig heeft. Dit kan zijn omwille van een langdurige ziekte, een tijdelijk drukke periode of omdat u geen geschikte kandidaat gevonden hebt. U bepaalt of DIDIOM u ondersteunt voor 1 dag, 1 jaar of langer. 

Wat voor u het handigst is!

Kwaliteit

Voor elke digitale marketing uitdaging hebben wij de ideale expert. Haal meteen expertise in huis van een vakexpert met een brede ervaring uit verschillende projecten. Hierdoor nemen we de opleidingsbehoefte bij u weg. Met onze DIDIOM kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel zijn onze opleidingscentra steeds dichtbij. 

Creativiteit

U haalt nieuwe talenten in huis die u kunnen helpen om de zaken met een frisse blik te bekijken, waardoor nieuwe, innovatieve ideeën ontstaan. Onze digital marketing consultants zijn ervaren in verschillende werkvelden. Dankzij deze variatie ontstaat er een kruisbestuiving aan kennis, ideeën en oplossingen, bovendien stimuleert dit outside the box denken. 

Tijdwinst

De selectieprocedure van de ideale kandidaat neemt vaak veel tijd in beslag. Bij ons volstaat één telefoontje om verzekerd te zijn van de nodige digital marketing ondersteuning. Geen recruteringscampagne, geen selectieprocedure, geen opleidingstraject. Zo kan u zich volledig focussen op uw core business. DIDIOM experts kunnen vrijwel meteen starten. 

Kostenbeheersing

Projectsourcing is perfect te budgetteren, dankzij een transparant uur- of dagtarief, zonder onaangename verrassingen achteraf. Bovendien staat u niet in voor de sociale lasten of andere kosten die er bij vaste werknemers wel zijn. De volledige HR administratie wordt door DIDIOM verzorgd. Je kan flexibel op- en afschalen afhankelijk van uw noden. 

Structureel

Door de nood aan diverse digital marketing profielen is het inschakelen een projectsourcing kantoor een betere structurele oplossing dan te werken met verschillende freelancers die niet tot hetzelfde huis behoren. Bovendien werken onze digital marketeers het liefst bij u op kantoor om de lijntjes zo kort mogelijk te houden en efficiënt te communiceren met elkaar. 

Waar kunnen de onze digital marketing consultants u helpen?

Voordelen projectsourcing werknemers

Ook voor werknemers beschikt projectsourcing over belangrijke troeven. Als werknemer is het namelijk dé ideale manier om een gevarieerde carrière tegemoet te gaan. U wordt aangeworven als fulltime werknemer om telkens na enkele maanden iets compleet anders uit te voeren, binnen uw expertise. Je komt in contact met verschillende bedrijven, sectoren en bedrijfsculturen.

Veel variatie met de zekerheid en de voordelen van een vaste job!

Team

Onze DIDIOM Kantoren:

Antwerpen
Rijnkaai 31
Gent

Keizer Leopoldstraat 3Q

ZEllik

Zuiderlaan 14

Hasselt

Gouverneur Roppesingel 83