Hoe we Werken

Wij gaan samenwerken!

Je wilt met ons samenwerken? Fijn! Ontdek hier onze werkwijze en manier van aanpak om jullie digitale marketing naar een hoger niveau te tillen.  

Kennismaking

We hebben al een eerste contact achter de rug en jullie hebben besloten ons te vertrouwen met jullie digitale marketing. Dank je wel daarvoor! Samen werken we een marketingplan uit om de gewenste doelen te behalen. We bepalen de kanalen en middelen om jullie boodschap over te brengen aan de gewenste klanten. Vanaf vandaag werkt DIDIOM bij jou op kantoor en kunnen we snel schakelen, transparant communiceren en kort op de bal spelen gedurende het gehele project. Doordat we bij jullie werken, ervaren we jullie bedrijfscultuur en voelen we beter aan wat jullie wensen zijn. Bovendien is het ook gewoon gezellig. 

Aan de slag

Jullie beschikken over een berg aan waardevolle informatie. Daar gaan wij mee aan de slag! Uit het huidige klantenbestand gaan we relevante groepen identificeren, segmenteren en uitbreiden met potentiële nieuwe klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de acties van de klanten op jouw website in kaart worden gebracht en analyseren en optimaliseren we de huidige digitale marketing campagnes. Afhankelijk van jouw marketingdoelstellingen, verbeteren we de kost per klik in Google Ads of vergroten we jouw bereik op Sociale Media. Ongeacht jouw marketingdoelstellingen garanderen we een optimale opbrengst van jouw marketingbudget!

Finale fase

Na het opzetten en optimaliseren van de campagnes overhandigen we een duidelijke en concrete rapportage. Stopt onze samenwerking hier? Neen! DIDIOM blijft de opgezette campagnes nauw opvolgen en blijft optimaliseren. Indien gewenst, geven we een praktische opleiding op kantoor zodat jullie de gegevens ook kunnen opvolgen. Daarnaast voorzien we een digitaal dashboard waarin je in een oogopslag de relevante resultaten kan zien en inzicht krijgt in het klantengedrag op jouw website. De resultaten van digitale marketing waren nog nooit zo duidelijk in kaart gebracht! 

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons

Enkele voordelen van projectsourcing 

Meer transparantie

Kosten-besparend

Verhoogde creativiteit

Beter gebruik van data​

Toegenomen efficiëntie van je marketing team

Meer grip op je brand-identity door in-house team

Verhoogde flexibiliteit, team-on-demand​