Google Ads

Adverteren met Google Ads

89,8% van alle zoekopdrachten lopen via Google. Of je Google Ads moet opnemen in je communicatiemix, staat dus eigenlijk buiten kijf. Google biedt verschillende campagnetypen aan, geschikt voor elk soort onderneming en voor verschillende doelstellingen. Ontdek meer over adverteren op het Google zoeknetwerk (SEO), Display Ads, Shopping-campagne, videocampagne en App-campagne.

Adverteren met Google Ads

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Google hanteert complexe regels omtrent haar advertentiebeleid. Deze regels zijn moeilijk te ontcijferen, maar heel belangrijk om rekening mee te houden voor wie hoog wil scoren en dus zichtbaar wil zijn in het aanzienlijke Google Netwerk. Wij duiken dagelijks in Google Ads waardoor we up-to-date zijn met de huidige tips en tricks om jouw positie in Google te doen stijgen.

We helpen met het uitrollen van de relevante campagnetypes afhankelijk van jouw advertentiedoelen en bouwen advertenties rondom jouw strategie en doelstelling. Voor het beschikbare budget zorgen wij voor een optimale biedstrategie en behalen we de beste resultaten.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Google Display Ads

Instagram advertenties

Pinterest advertenties

Google Shopping Ads

Google Analytics

Search Engine Advertising

Google Mijn Bedrijf

Laten we samen wat bouwen

We can't wait to meet you!