Microsoft Ads

Adverteren met Microsoft Ads

Word zichtbaar op Bing, Yahoo en AOL met Microsoft Ads. Deze zoekmachines genereren naast Google het meest relevante bezoekverkeer, aan een lagere kost en met minder concurrentie. Het aandeel van Belgische gebruikers op deze alternatieve zoeknetwerken stijgt maandelijks en levert mooie resultaten op.

Adverteren met Microsoft Ads

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Microsoft Ads zit op een gelijkaardige manier als Google Ads in elkaar. Het is zelfs mogelijk om jouw Google campagnes te exporteren naar Microsoft Ads. Super handig, maar toch is het opletten geblazen, want niet alle Google Ads functies zijn mogelijk in Microsoft Ads. Het zou dus zonde zijn om deze op het Microsoft zoeknetwerk te laten lopen. Naast de verschillen tussen beide platformen, zijn wij ook bekend met specifieke Microsoft Ads tools en kunnen we jou ondersteunen bij het opbouwen of het optimaliseren van jouw marketing campagnes.

We bepalen welke campagnes nuttig zijn om te laten lopen het Microsoft Ads Netwerk, afhankelijk van jouw advertentiedoelen en bouwen advertenties rondom jouw strategie en doelstelling. 

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Google Display Ads

Instagram advertenties

Google Ads

Google Shopping Ads

Google Analytics

Search Engine Advertising

Google Mijn Bedrijf

Laten we samen wat bouwen

We can't wait to meet you!