Adverteren op Instagram

Adverteren op Instagram

Het populaire fotodeelplatform Instagram groeit mee met haar oorspronkelijke gebruikers. Ongeveer 3,5 miljoen Belgen zijn ondertussen te vinden op Instagram waarvan 30% tussen de 25 en 34 jaar is. Adverteren op Instagram zet je B2C boodschap kracht bij en bouwt een sterk imago.

Adverteren op Instagram

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Adverteren op Instagram kan snel en gemakkelijk vanuit Meta Bedrijfsmanager (vroeger Facebook Bedrijfsmanager). Toch is het handig om advertenties aan te passen aan het specifieke doelpubliek, aan het advertentieformaat of aan het ideale publicatietijdstip op Instagram. 

We delen handige tips over contentplanning, over het identificeren van geschikte doelgroepen en hoe adverteren op Instragram meer opbrengt voor jouw bedrijf. Hierbij verliezen we nooit de bedrijfscultuur uit het oog en zetten we marketing via Instagram in om jouw merkidentiteit en de betrokkenheid met jouw klanten te versterken.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Facebook advertenties

Pinterest advertenties

LinkedIn advertenties

Google Analytics

Content creatie

E-mailmarketing

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons