E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds relevant en verdient ongetwijfeld een plaats in jouw communicatiemix. Hou met jouw mails klanten op de hoogte van nieuwe producten, kortingen of evenementen. Bij heel wat platformen krijg je gedetailleerde info over de reactie van de klant op jouw mail. Zo houd je een vinger aan de pols over wat jouw abonnees interessant vinden. 

E-mailmarketing

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Wij zorgen dat jouw mailings en adressenverzameling volgens de wettelijke regels van de GDPR verloopt en geven handige tips om niet als spam te worden gezien door de inbox van de klant. We analyseren het leesgedrag van jouw klanten en stellen onderwerpen samen waar jouw mailings hoog op scoren. We brengen de behaalde conversies in kaart en geven tips hoe je betere resultaten kan behalen. Je kan ook bij ons terecht om jouw aanmeldlijst door ons te identificeren en te segmenteren zodat je nog doelgerichter kan mailen met een relevantere boodschap. 

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Instagram advertenties

Pinterest advertenties

LinkedIn advertenties

Google Analytics

Content creatie

Facebook advertenties

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons