Adverteren op Pinterest

Adverteren op Pinterest

Adverteren op Pinterest kan in België nog maar sinds een jaar. De kans op competitie is dus erg klein, terwijl jij er wel jouw relevante publiek kan bereiken! Pinterest Ads worden subtiel verwerkt op het social media platform, waardoor ze als niet storend worden ervaren door de gebruikers.

zijn relevant en worden als niet storend ervaren door de gebruiker, dit omdat de advertenties subtiel geintegreerd worden op de startpagina, tussen zoekresultaten en bij gerelateerde pins. Adverteren op Pinterest is nog maar een jaar oud in België, de kans om competitie is dus klein. Pinterest is vooral handig om naamsbekendheid te generen

Adverteren op Pinterest

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Wij helpen met het opzetten van je Pinterest bedrijfsprofiel en  bekijken welke advertentiemogelijkheden aansluiten bij jouw marketingdoelstellingen. Pinterest is erg krachtig aan de start van de customer journey en helpt met het opbouwen van merkbekendheid en met het genereren van relevante leads. 

Naast Pinterest is het handig om andere sociale netwerken toe te voegen aan je communicatiemix. We adviseren welke netwerken een nuttige aanvulling zijn en hoe je de content op elkaar kan afstemmen. Hierbij verliezen we nooit jullie doelstellingen en bedrijfscultuur uit het oog. 

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Facebook advertenties

Instagram advertenties

LinkedIn advertenties

Google Analytics

Content creatie

E-mailmarketing

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons