Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

Maar liefst 7 miljoen Belgen zijn te vinden op Facebook, dus ook jouw klanten! Met Facebook kan je heel gericht targetten. Handig in alle stadia van het aankoopproces. Van het generen van bekendheid, tot het aanzetten tot een aankoop. Daarnaast is het ook de plek waar klanten met elkaar in gesprek kunnen, maar ook rechtstreeks met jou.

Adverteren op Facebook

Hoe DIDIOM jou kan helpen

Heb je reeds een Meta Bedrijfsmanager (vroeger Facebook Bedrijfsmanager) of wil je deze graag opzetten? Wij helpen jou onder andere met het opmaken van een efficiënte campagnestructuur, met het aanmaken en groeien van relevante doelgroepen en met het opmaken van een doeltreffend contentplan.

We ontdekken waar voor jouw bedrijf kansen liggen en optimaliseren jouw aanwezigheid op Facebook door analyse en optimalisatie. Wij vertrekken steeds vanuit jouw marketingstrategie waarbij we de bedrijfscultuur niet uit het oog verliezen. 

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Instagram advertenties

Pinterest advertenties

LinkedIn advertenties

Google Analytics

Content creatie

E-mailmarketing

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons