Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is wereldwijd het grootste professionele netwerk en heeft net geen 4 miljoen Belgische gebruikers. Een heel handig platform waar enorme kansen liggen voor de B2B-sector en voor wie actieve professionals wenst te bereiken. 

Adverteren op LinkedIn

Hoe DIDIOM jouw kan helpen

Wij helpen jou met het opzetten van jouw LinkedIn Advertentieaccount, als je reeds een account hebt, bekijken we wat we kunnen optimaliseren om de gewenste doelstellingen te bereiken. Met advertenties op LinkedIn bereik je professionals, daarom is het belangrijk om duidelijke doelgroepen te segmenteren, op het juiste moment aanwezig te zijn en om de gepaste boodschap over te brengen. Daarnaast kan het bericht op verschillende manieren worden verspreid, rechtstreeks in de mailbox of als gedeelde post. Met onze expertise helpen wij om de juiste keuzes te maken en tillen we jouw LinkedIn advertenties naar een hoger niveau. 

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Facebook advertenties

Pinterest advertenties

Instagram advertenties

Google Analytics

Content creatie

E-mailmarketing

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons