LEAD GENERATION

Wat is Lead Generation?

Leadgeneratie is het proces om de interesse van potentiële klanten te wekken. Een lead is iemand die interesse heeft getoond in jouw producten of diensten, maar die nog verder warm gemaakt moet worden om over te gaan tot een aankoop.

Klanten online bereiken kan op veel verschillende manieren. Dankzij digital marketing benader je jouw klant met de juiste boodschap op het gewenste moment. 

Lead Generation in het kort

Hoe de DIDIOM Lead Generation experten je helpen​

Dankzij digital marketing verhoogt DIDIOM zowel voor B2B als voor B2C de leadgeneratie voor bedrijven van alle groottes. Door het creëren van een logische, sterke customer journey maak je van je Marketing Qualified Lead (MQL) een Sales Qualified Lead (SQL). Dankzij verschillende touchpoints kennen ze jouw bedrijf al, nog voor ze een aankoop hebben gedaan of contact hebben opgenomen. Zo kunnen ze al een Search of Display Ad van je gezien hebben, interactie vertoond hebben met je social media posts, een mailcampagne ontvangen hebben of je website al eens bezocht hebben. Dan is de barrière om van lead tot klant te komen een stuk lager en word je top of mind bij jouw doelgroep.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Google Ads

Search Engine Advertising

Adverteren op LinkedIn

Google Analytics

Adverteren op Facebook

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons