META BEDRIJFSMANAGER

Waarom Meta Bedrijfsmanager gebruiken?

Met Meta Bedrijfsmanager (vroeger Facebook Bedrijfsmanager) kan je content plaatsen op Facebook en Instagram. Je kan je postvak IN beheren, advertenties plaatsen en statistieken en trends bijhouden. Maar liefst 7 miljoen Belgen zijn te vinden op Facebook en 3,5 miljoen op Instagram, dus ook jouw klanten! Met Facebook kan je heel gericht targetten. Handig in alle stadia van het aankoopproces. Van het genereren van bekendheid, tot het aanzetten tot een aankoop. Ook posts en advertenties op Instagram, het populaire fotodeelplatform, zijn te beheren vanuit Meta Bedrijfsmanager.

Meta Bedrijfsmanager in het kort

Hoe de DIDIOM Social Media experten jou helpen

Heb je reeds een Meta Bedrijfsmanager (vroeger Facebook Bedrijfsmanager) of wil je deze graag opzetten? Wij helpen jou onder andere met het opmaken van een efficiënte campagnestructuur, met het aanmaken en groeien van relevante doelgroepen en met het opmaken van een doeltreffend contentplan. We ontdekken waar voor jouw bedrijf kansen liggen en optimaliseren jouw aanwezigheid op Facebook door analyse en optimalisatie. Ook adverteren op Instagram kan snel en gemakkelijk vanuit Meta Bedrijfsmanager. We delen handige tips over contentplanning, over het identificeren van geschikte doelgroepen en hoe adverteren op Instragram en Facebook meer opbrengt voor jouw bedrijf. Hierbij verliezen we nooit de bedrijfscultuur uit het oog en zetten we marketing via Instagram en Facebook in om jouw merkidentiteit en de betrokkenheid met jouw klanten te versterken.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant

Social Media Marketing

Facebook advertenties

Pinterest advertenties

Instagram advertenties

Google Analytics

Content creatie

E-mailmarketing

Laten we samen wat bouwen

Meer weten over onze diensten? Benieuwd naar welke meerwaarde ons team kan bieden voor jullie digitale roadmap? Of gewoon een open vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons